[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4669: file_get_contents(/var/www/musikkweb.no/web/spots_forum/695454061.jpg): failed to open stream: No such file or directory
Musikkweb.no • Se emne - Intervjuer
Side 1 av 1

Intervjuer

InnleggSkrevet: Fre Nov 23, 2012 9:31 pm
Adriant
Erfarne, anerkjente studio/live-teknikere. Med både filosofier og konkrete utstyrs-/settingstips. Dave Pensado, JJP, CLA, Tony Maserati, Jan Erik Kongshaug, Jørgen Træen etc... (joda, de første fire der var vel litt urealistiske, menmen..) Ta gjerne også en tur rundt i den bedre delen av norske studioer :D

Re: Intervjuer

InnleggSkrevet: Fre Feb 08, 2013 5:01 am
glennandrecarlsen
Om man prater med anerkjent teknikere om utstyr og diverse, havner jo som regel dette langt over budsjett til vanlig mann i gaten!

Det det man derimot burde er å ha noen som prater om hvordan plugins, effekter, comps, gates, osv funker. Hvordan man kommer frem til en helt grei miks, og hva man bør fokuserer på.
Mer bevisst bruk av EQ, og mer bevisst bruk av mikrofonplassering. Dette gjelder selvfølgelig studio saker.

Driver man med livelyd, må man tenke heeelt annerledes. Av egne erfaringer er det veldig få studioteknikere som gjør det bra live, og omvendt!
Videre her kunne man kanskje hatt noen til å prate om hvordan man jobber live, hva man gjøre og hvorfor man gjør det. Da ikke en studiotekniker som gjør begge deler, og har live lyd på si.

Re: Intervjuer

InnleggSkrevet: Ons Feb 13, 2013 11:57 pm
FinnArild
Det har kommet litt om låtskrivning og inspirasjon nå - ikke kun det tekniske - det synes jeg er bra. Mer av det. Det tekniske googler jeg meg til allikevel.

Re: Intervjuer

InnleggSkrevet: Søn Feb 17, 2013 11:51 am
Ole Henrik
Det kommer mye mer praktisk framover nå. Vi starter nye serier om innspilling og vedlikehold av bassgitaren i MP1.